Terzijde

Op zaterdag 8 september starten we weer met mantra zingen!

We gaan deze keer buiten mantra’s zingen in de slottuin in het Rijsterbos. We zingen mantra’s die ons de moed geven om het leven als een avontuur te zien. Het is jouw avontuur, jij kiest jouw eigen weg. Durf jij het onbekende aan te gaan en zo je (vaak zelf gemaakte) grenzen te verleggen? Vertrouw dat het leven je alles geeft wat je nodig hebt onderweg. We zingen mantra’s die je kracht geven, die je laten voelen dat jij krachtig bent!

Een prachtig thema voor de eerste mantra-ochtend van het nieuwe seizoen!  De teksten van de mantra’s zijn aanwezig. Er is ook gezorgd voor een slecht weer locatie vlakbij de slottuin.

Verzamelen op de parkeerplaats bij de ingang van het Rijsterbos. Die vind je door, rijdend op de Marderlaene, vanaf Balk meteen rechtsaf te slaan net voor het pannenkoekenhuis. Postcode hiervan is 8572WG.

Entree € 10. Aanvang 10.15 uur.

Tip:
Neem een stoel/kleed mee zodat je niet de hele tijd hoeft te staan. Ook een flesje water is handig 😉. Zorg voor passende (warme) kleding. De teksten van de mantra’s zijn aanwezig en er wordt gezorgd voor koffie/thee.

 

 

Categories: Geen categorie

About the Author